5 Simple Techniques For بیماری زونا در مردان
5 Simple Techniques For بیماری زونا در مردان
Blog Article
این مقاله نیازمند منابع پزشکی بیشتری برای اثباتپذیری است و یا بیش از اندازه بر مبنای منابع اولیه نگاشته شدهاست.
اگر افراد در گذشته مبتلا به زونا شده باشند، باز هم میتوانند به این بیماری مبتلا شوند. این ویروس میتواند سالها در خواب بماند و سپس به عنوان زونا دوباره فعال شود. فردی که قبلا مبتلا به آبلهمرغان نشده است، میتواند از طریق قرار گرفتن در معرض کسی که مبتلا به آبلهمرغان است، به آن مبتلا شود.
بهطور کلی و با استفاده بیقید و شرط از اصطلاح پارانویا، میتوانیم بگوییم توهمات پارانویید میتوانند شامل مواردی چون اینکه شخص تصور میکند تحت تعقیب است، مسموم شدهاست یا به عنوان مثال شخص متوهم فکر میکند که یک شخصیت مهم سیاسی، ادبی یا ورزشی دورادور عاشق اوست.
این بیماری با سرفه یا عطسه قابل انتقال نیست و پیش از بروز تاولها، مسری نمیباشد. هنگامی که بثورات زونا خشک و پوسته پوسته شود، عموماً مسری تلقی نمیشود.
جلوگیری از ابتلا به آبلهمرغان نیز از ایجاد زونا جلوگیری خواهد کرد. کودکان باید اولین دوز این واکسن را در بازه ۱۲ تا ۱۵ ماهگی دریافت کنند. دوز دوم نیز مربوط به بازه سنی ۴ تا ۶ سالگی است.
هرچند تحقیقات بیشتری نیاز است تا متوجه شویم چرا این عوامل احتمال ابتلا به این اختلال را بیشتر می کنند و چگونه استرس و تروما در ایجاد آن نقش دارد.
مهم است فردی که دچار زونا است، از تماس با این افراد اجتناب کند:
درمان بهموقع شینگلز میتواند مدت زمان بیماری و شدت عفونت را کاهش دهد. اگر به بیماری زونا مشکوک هستید، به خصوص در شرایط زیر، فورا به پزشک مراجعه کنید:
بهعلاوه، متخصصان این واکسن را برای کسانی که آبله مرغان یا زونا نداشتهاند توصیه میکنند.
احتمال بیشتری وجود دارد که فرد بعد از سن ۴۰ سالگی دچار زونا شود و بیماری زونا چگونه منتقل میشود این خطر با افزایش سن ادامه پیدا کند.
بعد از ابتلا به آبله مرغان، ویروس تا آخر عمر به صورت نهفته در بدن شما باقی میماند و میتواند سالها بعد دوباره بهصورت زونا فعال شود.
دریافت واکسن واریسلا در طول دوران کودکی میتواند هم از آبلهمرغان و هم از زونا جلوگیری کند. برای کسانی که در دوران کودکی واکسن دریافت نکردهاند، واکسن در دسترس است.
کژانگاری، مانند گمان به این که همکار شما میخواهد شما را مسموم یا صدای شما را ضبط کند.
صفحه اصلی › بیماری های پوست › بیماری زونا چیست؟ علائم و درمان زونا